Heeft u zichzelf al beschermd voor de gevolgen van Arbeidsongeschikt en Onvrijwillige werkloosheid?

Santander Consumer Finance biedt u via Chubb, de Budget Bescherming.

 

Wat is Budget Bescherming?

Om te zorgen dat u uw vaste lasten kunt blijven betalen en de leuke dingen in het leven kunt blijven doen in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid door een ongeval en- of ziekte of onvrijwillige werkloosheid, heeft CHUBB in samenwerking met Santander de verzekering Budget Bescherming ontwikkeld.

Het is een verzekering die maximaal €425 per/maand uitkeert gedurende 12 maanden bij onvrijwillige werkloosheid en tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kent de Budget Bescherming ook een dekking bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval van €15.000.

Verder geniet u met deze verzekering, van een aankoopbescherming op nieuw gekochte artikelen, geen tweedehands, gedaan via fysieke winkels, online of telefoon.

U kunt zich al verzekeren vanaf €8,50.

 

Productkenmerken

  • Alle uitkeringen worden door CHUBB uitgekeerd, ongeacht wat u eventueel daarvoor al zelf heeft geregeld.
  • De dekking geldt 24 uur per dag, wereldwijd, zowel zakelijk als privé.
  • Geen medische keuring of screening vooraf nodig
  • Wachtperiode van slechts 90 dagen bij Arbeidsongeschiktheid en Onvrijwillige werkloosheid.
  • U bent verzekerd tot 67 jarige leeftijd.
  • Uw maandelijkse premie is niet leeftijdsgebonden.
  • Dagelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.
  • Geen polis- of administratiekosten.
  • Eerste maand van de dekking is premievrij.

Meer weten over de verzekering Budget Bescherming?

Vul het contactformulier in en klik op verzenden. Chubb neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, neem contact met mij op voor de Verzekering Budget BeschermingUw persoonsgegevens worden naar onze verzekeringspartner ‘Chubb’ gestuurd om u een passend verzekeringsaanbod te doen. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens raadpleeg het privacybeleid van Chubb.

En... wie is Chubb?

Chubb is de grootste schadeverzekeraar ter wereld en onderscheidt zich door haar brede productaanbod, financiële kracht en wereldwijd lokale aanwezigheid. Naast tal van verzekeringen voor bedrijven, beschikt Chubb over een ruim productaanbod ongevallen- en welzijnsverzekeringen voor particulieren. Voor die mensen die hun welzijn en dat van hun naasten zoveel mogelijk willen beschermen, biedt Chubb een breed scala aan verzekeringsoplossingen. Particulieren kunnen bij Chubb terecht voor verzekeringen die dekking en/of een eenmalige uitkering bieden bij (overlijden na) een ongeval, ernstige ziekten en/of blijvende invaliditeit.

Bent u geïnteresseerd in een andere mogelijkheid van verzekering?