Een ongeval kan overal gebeuren. Thuis, onderweg of op het werk, soms met overlijden als gevolg. De gevolgen kunnen verstrekkend zijn, zowel emotioneel als financieel. Juist omdat het onverwacht komt.

Om de financiële pijn te verzachten, biedt Santander Consumer Finance u via CHUBB het Familie Zorgplan. Deze verzekering keert uit na overlijden ten gevolge van een ongeval, waar ook ter wereld. U kunt zich al verzekeren voor een premie van €9,89 per maand voor een uitkering van €100.000 bij overlijden in Nederland en €200.000 bij overlijden in het buitenland als gevolg van een ongeval. Deze verzekering staat los van uw lening en kunt u dus op elk moment afsluiten.

Lees hier de polisvoorwaarden

Lees hier het informatiedocument

 

 

Meer weten over het Familie Zorgplan?

 

Bekijk de video of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

 

 

Ja, neem contact met mij op voor het Familie Zorgplan 

 

Geïnteresseerd in een verzekering blijvende invaliditeit?

Meer informatie over Chubb

Chubb is de grootste schadeverzekeraar ter wereld en onderscheidt zich door haar brede productaanbod, financiële kracht en wereldwijd lokale aanwezigheid. Naast tal van verzekeringen voor bedrijven, beschikt Chubb over een ruim productaanbod ongevallen- en welzijnsverzekeringen voor particulieren. Voor die mensen die hun welzijn en dat van hun naasten zoveel mogelijk willen beschermen, biedt Chubb een breed scala aan verzekeringsoplossingen. Particulieren kunnen bij Chubb terecht voor verzekeringen die dekking en/of een eenmalige uitkering bieden bij (overlijden na) een ongeval, ernstige ziekten en/of blijvende invaliditeit.

Geïnteresseerd in een verzekering blijvende invaliditeit?