Zorgen over geld na een ongeval in uw gezin met overlijden als gevolg?

Chubb biedt u het Familie Zorgplan aan. Een ongeval kan overal gebeuren. Thuis, onderweg of op het werk. Als overlijden dan het gevolg is, kunnen er naast emotionele zorgen ook financiële zorgen zijn. Juist omdat het onverwacht komt.

 

Santander Consumer Finance biedt u via Chubb, het Familie Zorgplan.

Deze verzekering kan in ieder geval de financiële zorgen wegnemen. Het Familie Zorgplan keert uit na overlijden ten gevolge van een ongeval waar ook ter wereld. U kunt zich al verzekeren voor een premie van €9,89 per maand voor een uitkering van €100.000 bij overlijden in Nederland en €200.000 bij overlijden in het buitenland als gevolg van een ongeval. Deze verzekering staat los van uw lening en kunt u dus op elk moment afsluiten.

Meer weten over het Familie Zorgplan?

Voor meer informatie over het Familie Zorgplan, kunt u de video hiernaast bekijken.

Of scrol naar beneden en vul het contactformulier in. Chubb neemt dan contact met u op om u verder te informeren.

Meer informatie over het Familie Zorgplan.

Vul het contactformulier in en klik op verzend. Chubb neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Let’s have a 15 min chat

En... wie is Chubb?

Chubb is de grootste schadeverzekeraar ter wereld en onderscheidt zich door haar brede productaanbod, financiële kracht en wereldwijd lokale aanwezigheid. Naast tal van verzekeringen voor bedrijven, beschikt Chubb over een ruim productaanbod ongevallen- en welzijnsverzekeringen voor particulieren. Voor die mensen die hun welzijn en dat van hun naasten zoveel mogelijk willen beschermen, biedt Chubb een breed scala aan verzekeringsoplossingen. Particulieren kunnen bij Chubb terecht voor verzekeringen die dekking en/of een eenmalige uitkering bieden bij (overlijden na) een ongeval, ernstige ziekten en/of blijvende invaliditeit.

Bent u geïnteresseerd in een andere mogelijkheid van verzekering?