Heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen die blijvende invaliditeit na een ongeval met zich meebrengen?

Chubb biedt een verzekering die snel en effectief antwoord geeft op deze gevolgen zowel voor de getroffene als voor het gezin.

Santander Consumer Finance biedt u via Chubb, de verzekering Brijvende Invaliditeit.

Na de eerste schok moeten meestal meteen al hoge uitgaven worden bekostigd. Niet altijd biedt uw zorgverzekering daarop een antwoord. Ook aanpassingen in het dagelijks leven zullen nodig zijn, die niet alleen de invalide zelf kunnen treffen maar ook de rest van het gezin. In een later stadium kunnen nog duurdere aanpassingen nodig zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een aangepast voertuig. De verzekering Blijvende Invaliditeit is ontwikkeld om in deze moeilijke tijden ondersteuning te bieden met de uitkering van een vast bedrag. U kunt zich al verzekeren voor een premie van €4,00 per maand voor een uitkering van maximaal €50.000 bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

Productkenmerken

  • Wereldwijde dekking, 24 uur per dag
  • Flexibel: kan worden aangepast zodat ook partner en kinderen onder de dekking vallen
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Geen medische vragenlijst
  • Gespecialiseerde schadebehandeling
  • Uitkering bovenop enige andere polis
  • Lage maandpremies

Meer weten over de verzekering Blijvende Invaliditeit

Vul het contactformulier in en klik op verzenden. Chubb neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, neem contact met mij op voor de Verzekering Blijvende InvaliditeitUw persoonsgegevens worden naar onze verzekeringspartner ‘Chubb’ gestuurd om u een passend verzekeringsaanbod te doen. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens raadpleeg het privacybeleid van Chubb.

En... wie is Chubb?

Chubb is de grootste schadeverzekeraar ter wereld en onderscheidt zich door haar brede productaanbod, financiële kracht en wereldwijd lokale aanwezigheid. Naast tal van verzekeringen voor bedrijven, beschikt Chubb over een ruim productaanbod ongevallen- en welzijnsverzekeringen voor particulieren. Voor die mensen die hun welzijn en dat van hun naasten zoveel mogelijk willen beschermen, biedt Chubb een breed scala aan verzekeringsoplossingen. Particulieren kunnen bij Chubb terecht voor verzekeringen die dekking en/of een eenmalige uitkering bieden bij (overlijden na) een ongeval, ernstige ziekten en/of blijvende invaliditeit.

Bent u geïnteresseerd in een andere mogelijkheid van verzekering?