Wij zijn Santander Consumer Finance SA - branche Nederland. Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, zijn wij één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaarten met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen. 

Wij zijn er voor u.

U kunt zelf gemakkelijk uw geldzaken met Santander regelen vanuit uw eigen veilige omgeving: Mijn Rekening. Dit is een  gratis online service, 24/7 bereikbaar en ook te downloaden als App op uw telefoon.

Maar ook al kunt u veel zelf regelen, wij zullen er altijd voor u zijn. Ook als het moeilijk wordt. Neem contact met ons op als er iets in uw leven gebeurt dat financiële gevolgen kan hebben zoals nu bijvoorbeeld de situatie rondom het coronavirus. Want voordat uw termijnbetalingen een probleem gaan worden, kunnen wij al met u meedenken. Klik hier voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons met een 8!

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

Verantwoord financieren

Onze doelen voor de toekomst hebben we vastgelegd in onze Verantwoord Financieren Beloften. Hierin beloven we onze inzet naar onze klanten, medewerkers en onze maatschappij. 

Onze collega's over ons

Hoe omschrijven we wat wij belangrijk vinden in ons bedrijf?
Hoe leg je de cultuur van een bedrijf uit? Dat is niet gemakkelijk.
Daarom laten we onze medewerkers aan het woord. Wat zeggen zij over de cultuur binnen Santander? U leest het hier.

Actueel Nieuws

NIEUWS (VAN DE GROEP) - PERSBERICHTEN 

→ Santander keert terug naar de Formule 1 als een van de nieuwe premium partners van Scuderia Ferrari, het meest succesvolle team van de sport. Gedurende de looptijd van het partnerschap zal Santander, Scuderia Ferrari adviseren over haar plannen om in 2030 CO2-neutraal te zijn. - 21 december 2021

→ Via Groen Lenen terug naar een betaalbare energierekening - In De Ondernemer.nl door Wim Danhof - 30 november 2021

→ En meer...
Wij zijn Top Employer 2021

Santander Consumer Finance is gecertificeerd als
Top Employer Nederland 2021.
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.
Wij zijn trots.
Wilt u weten op welke punten wij goed scoorden?