Santander Consumer Finance (SCF) is een toonaangevende bank voor o.a. consumentenfinanciering en is actief in 16 Europese landen, Canada en China.

Onze activiteiten zijn gericht op het ondersteunen van onze klanten door hen de beste bancaire en financiële oplossingen te bieden en onze partners (Original Equipment Manufacturers oftewel OEM's en dealers) te helpen. Dit doen we door hun verkoopcapaciteit te vergroten en hun producten te financieren met geavanceerde technologieën en zo hen een concurrentievoordeel te bieden. Met meer dan 15.300 professionals bedient SCF 18 miljoen klanten en 130.000 verkooppuntpartners. Wij maken deel uit van de Digital Consumer Bank, Santander's wereldwijde business unit die de consumer finance-activiteiten van de Groep over de hele wereld samenbrengt.


Wij zijn er voor u.U kunt zelf gemakkelijk uw geldzaken met Santander regelen vanuit uw eigen veilige omgeving: Mijn Rekening. Dit is een  gratis online service, 24/7 bereikbaar en ook te downloaden als App op uw telefoon.

Maar ook al kunt u veel zelf regelen, wij zullen er altijd voor u zijn. Ook als het moeilijk wordt. Neem contact met ons op als er iets in uw leven gebeurt dat financiële gevolgen kan hebben zoals nu bijvoorbeeld de situatie rondom het coronavirus. Want voordat uw termijnbetalingen een probleem gaan worden, kunnen wij al met u meedenken. Klik hier voor meer informatie.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 8!

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

Verantwoord financieren

Onze doelen voor de toekomst hebben we vastgelegd in onze Verantwoord Financieren Beloften. Hierin beloven we onze inzet naar onze klanten, medewerkers en onze maatschappij. 

Wij zijn Top Employer 2024

Santander Consumer Finance is gecertificeerd als
Top Employer Nederland 2024.
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.
Wij zijn trots.
Wilt u weten op welke punten wij goed scoorden? 

Onze collega's over ons

Hoe omschrijven we wat wij belangrijk vinden in ons bedrijf?
Hoe leg je de cultuur van een bedrijf uit? Dat is niet gemakkelijk.
Daarom laten we onze medewerkers aan het woord. Wat zeggen zij over de cultuur binnen Santander? U leest het hier.

Persberichten

Santander is opnieuw erkend als het meest waardevolle Spaanse merk ter wereld in de Brand Finance Global 500-ranglijst voor 2024! Dit draagt bij aan Interbrand’s Best Global Brands-ranglijst voor 2023.... - 20 februari 2024 

Bij Santander Consumer Finance sluiten zelfstandigen zonder personeel nu eenvoudig een persoonlijke lening af tot maximaal 25.000 euro voor zaken als de aanschaf van een auto of het financieren van een verbouwing... - 22 mei 2022 Redactie Finance Baaz.nl

→ En meer...