Wij zijn onderdeel van de Santander Group

Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group. Wij zijn één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaarten met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen. Wij helpen mensen en bedrijven groeien met verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners.

 

Trotse sponsor UEFA Champions League

Santander is trotse sponsor van de grootste voetbalcompetitie in de wereld: de UEFA Champions League. Wij willen mensen helpen groeien, vooruit laten komen, hun dromen laten waarmaken. Voetbal doet dat ook. "Football can". Samen doen wij dat. Daarom sponsoren wij de UEFA Champions League.

Onze klanten beoordelen ons met een 8!

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

Onze collega's over ons

Hoe omschrijven we wat wij belangrijk vinden in ons bedrijf?
Hoe leg je de cultuur van een bedrijf uit? Dat is niet gemakkelijk.
Daarom laten we onze medewerkers aan het woord. Wat zeggen zij over de cultuur binnen Santander? U leest het hier…

Wij zijn Top Employer 2019

Santander Consumer Finance Benelux is gecertificeerd als
Top Employer Nederland 2019.
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.
Wij zijn trots.
Wilt u weten op welke punten wij goed scoorden?