Santander in de top 500 van erkende merken

20 februari 2024Santander is opnieuw erkend als het meest waardevolle Spaanse merk ter wereld in de Brand Finance Global 500-ranglijst voor 2024! Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op. Tevens draagt dit bij aan Interbrand’s Best Global Brands-ranglijst voor 2023, waarin we als een van de 100 meest waardevolle merken ter wereld zijn aangemerkt...


Persoonlijke lening voor zzp’ers beschikbaar

22 mei 2022 - Redactie Finance Baaz.nl

Bij Santander Consumer Finance sluiten zelfstandigen zonder personeel nu eenvoudig een persoonlijke lening af tot maximaal 25.000 euro voor zaken als de aanschaf van een auto of het financieren van een verbouwing*. Santander Consumer Finance ontvangt veel verzoeken van zzp’ers om meer financiële ruimte te creëren voor privégebruik. Het aantal zzp’ers op de Nederlandse arbeidsmarkt is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij bij Santander Consumer Finance zijn ons daar terdege van bewust en willen deze succesvolle zelfstandigen helpen en ondersteunen... Santander kondigt de lancering aan van Zinia, een nieuw Koop nu, Betaal later (BNPL) platform.

26 januari 2022 Reuters / Finextra

Zinia.com

De technologie achter Zinia is sinds bijna een jaar actief in Duitsland, waar het al meer dan twee miljoen klanten heeft geworven. Daarmee is Santander een van de grootste Koop nu Betaal later (BNPL)-spelers in Europa wat betreft klantenaantallen. De bank is nu van plan om de dienst onder de merknaam Zinia ook in andere markten te introduceren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de leidende positie van Santander op het gebied van Consumer Finance, waar de bank al 19 miljoen klanten ondersteunt via 63.000 aangesloten verkooppunten... 

 

Santander keert terug naar de Formule 1 als de nieuwe partner van Scuderia Ferrari, het meest succesvolle team van de sport.

Gedurende de looptijd van het partnerschap zal Santander Scuderia Ferrari adviseren over haar plannen om in 2030 CO2-neutraal te zijn.

Madrid, Spanje, 21 december 2021

Banco Santander kondigde vandaag een nieuwe samenwerking aan om een van de premium partners van Scuderia Ferrari te worden. Het logo van de bank zal prominent aanwezig zijn op de auto's, racepakken en petten van het F1-team. Gedurende de looptijd van het partnerschap, zal Santander aan Scuderia Ferrari een breed scala aan oplossingen bieden ter ondersteuning van de inspanningen van het team om in 2030, CO2-neutraal te zijn. 

 

Zonnepanelen zijn helemaal ‘hot’ door de snel gestegen energieprijzen. Via Groen Lenen terug naar een betaalbare energierekening


In De Ondernemer door Wim Danhof 30 november 2021


Via het product ‘Groen Lenen’ van Santander Consumer Finance kunnen marktpartijen hun duurzame woonoplossingen voordeliger dan ooit aan huiseigenaren aanbieden. Van tochtstrips en windwokkels tot zonnepanelen en warmtepompen: via Groen Lenen kunnen leveranciers en installateurs hun klanten 999 tot 50.000 euro laten lenen voor de verduurzaming van de eigen woning. Elke leverancier en installateur kan dit financieringsproduct inzetten als extra stimulans voor huiseigenaren tot de aanschaf van duurzame woonoplossingen.

Santander Groep uitgeroepen tot Beste bank wereldwijd voor Financiële Inclusie door Euromoney - September '21

Het verheugt ons om te vertellen dat Euromoney ons moederbedrijf Banco Santander heeft uitgeroepen tot "Beste bank wereldwijd voor financiële inclusie". Een financiële inclusie betekent dat iedereen in de samenleving meedoet. Bij Banco Santander werken we elke dag om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft. Deze prijs is een erkenning voor het werk van Santander om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken en om financiële kennis te verbeteren, door middel van educatieve programma's. 


Santander Groep Persbericht - Augustus '21

De lancering van Getnet  door PagoNxt versterkt de betalingsoplossing op afbetaling (Merchant Services) in Europa

Het fintech-bedrijf van Banco Santander, PagoNxt, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Merchant Payment business in Europa wordt gelanceerd onder de merknaam Getnet. Buitenlandse en binnenlandse handelaren in zo'n 30 landen van verschillende omvang kunnen nu gebruikmaken van Getnet's uitgebreide aanbod aan veilige, betrouwbare en ongecompliceerde betalingsoplossingen om zo eenvoudiger en sneller te verkopen. Daarbij maakt het niet uit of ze klant zijn van Banco Santander of niet. Getnet, dat een sterke positie heeft in Spanje en Portugal, zal nu naar andere landen uitbreiden.