22 mei 2022 - Redactie Finance Baaz.nl

Persoonlijke lening voor zzp’ers beschikbaar


Bij Santander Consumer Finance sluiten zelfstandigen zonder personeel nu eenvoudig een persoonlijke lening af tot maximaal 25.000 euro voor zaken als de aanschaf van een auto of het financieren van een verbouwing*. Santander Consumer Finance ontvangt veel verzoeken van zzp’ers om meer financiële ruimte te creëren voor privégebruik. En waar het vroeger moeilijk was voor zzp'ers om een geldkrediet voor eigen gebruik af te sluiten, begint daar verandering in te komen.

De woordvoerder van Santander licht toe: “Het aantal zzp’ers op de Nederlandse arbeidsmarkt is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij bij Santander Consumer Finance zijn ons daar terdege van bewust en willen deze succesvolle zelfstandigen helpen en ondersteunen”. Was het voorheen bij Santander Consumer Finance al mogelijk om als zzp'er een lening af te sluiten tot maximaal € 5.000, nu kunnen zzp’ers bij Santander vanaf 28 jaar een persoonlijke lening afsluiten vanaf €1.000 tot €25.000,-.

Het gaat hier alleen om leningen die de zelfstandige zonder personeel afsluit voor privégebruik. "Dus bijvoorbeeld voor de verbouwing van je eigen huis of voor de aanschaf van een vakantiecamper, maar niet voor de aanschaf van bijvoorbeeld een bedrijfsauto of andere zakelijke doeleinden", zegt Santander.

Lees meer op de site van Santander over de lening voor zzp’ers.