Vraag je krediet aan bij Santander via Kredietkiezer

Bereken je lening
Klanten vertellen

"Binnen een dag werd ik al teruggebeld met een oplossing voor mijn openstaande kredieten. Nu heb ik één lening en kan ik gaan aflossen. Bedankt voor uw deskundige hulp."

meneer Sprenger uit Rotterdam

"Netjes en snel geregeld, bedankt! Ik kan nu meedoen met de renovatie van het dak. Vooral het met mij meedenken waardeer ik heel erg."

meneer Ates uit Beverwijk

"Santander is een bedrijf waar persoonlijk contact voorop staat. Je bent iemand, geen nummertje."

mevrouw Johanna uit Groningen

"Dankzij Santander hebben wij onze nieuwe auto en studielaptops kunnen financieren. Maandag gebeld en donderdag het geld ontvangen!"

meneer Ferri uit Kerkrade
Je krijgt het geld in één keer uitbetaald

Jij krijgt het hele bedrag van de lening in één keer uitbetaald. Zodat je direct je nieuwe of tweedehands auto kunt kopen of een afspraak kunt maken met de aannemer voor jouw verbouwing. Daarom ben je ook voor je autofinanciering of verbouwingskrediet bij Santander aan het juiste adres.

Je weet vooraf precies waar je aan toe bent

Waarvoor je het geld ook gaat gebruiken, het voordeel van deze lening is dat je vooraf precies weet waar jij aan toe bent. Immers de rente, de looptijd en het maandbedrag staan vooraf vast. Wij geven jou ook de garantie dat dit niet zal wijzigen. Dat noemen wij nou verantwoord lenen. 

Wil je meer weten over onze Persoonlijke lening? Klik dan hier