Vraag je krediet aan bij Santander via Kredietkiezer

Bedankt dat u via KredietKiezer.nl voor Santander hebt gekozen! Wij helpen u graag verder om uw lening af te sluiten. Gebruik onze calculator aan de rechterkant om uw lening te bereken en direct aan te vragen.

 

Bereken je lening
Klanten vertellen

"Binnen een dag werd ik al teruggebeld met een oplossing voor mijn openstaande kredieten. Nu heb ik één lening en kan ik gaan aflossen. Bedankt voor uw deskundige hulp."

meneer Sprenger uit Rotterdam

"Netjes en snel geregeld, bedankt! Ik kan nu meedoen met de renovatie van het dak. Vooral het met mij meedenken waardeer ik heel erg."

meneer Ates uit Beverwijk

"Santander is een bedrijf waar persoonlijk contact voorop staat. Je bent iemand, geen nummertje."

mevrouw Johanna uit Groningen

"Dankzij Santander hebben wij onze nieuwe auto en studielaptops kunnen financieren. Maandag gebeld en donderdag het geld ontvangen!"

meneer Ferri uit Kerkrade

U krijgt het geld in één keer uitbetaald

U krijgt het hele bedrag van de lening in één keer uitbetaald. Zodat je direct u nieuwe of tweedehands auto kunt kopen of een afspraak kunt maken met de aannemer voor uw verbouwing. Daarom ben u ook voor u autofinanciering of verbouwingskrediet bij Santander aan het juiste adres.

 

U weet vooraf precies waar u aan toe bent

Waarvoor je het geld ook gaat gebruiken, het voordeel van deze lening is dat je vooraf precies weet waar jij aan toe bent. Immers de rente, de looptijd en het maandbedrag staan vooraf vast. Wij geven u ook de garantie dat dit niet zal wijzigen. Dat noemen wij nou verantwoord lenen. 

Wil je meer weten over onze Persoonlijke lening? Klik dan hier