Is iDIN veilig?

Met iDIN worden uw persoonsgegevens pas verstuurd wanneer u toestemming heeft gegeven en uw gegevens worden veilig versleuteld verzonden. U heeft geen aparte gebruikersnamen en wachtwoorden nodig want u gebruikt de inlogmethode van uw bank, net zoals iDEAL. De Consumentenbond heeft iDIN uitgeprobeerd bij de Belastingdienst en heeft vastgesteld dat het veilig is en makkelijk en snel werkt. Het is dus een veilige methode om uw financieringscontract bij Santander te ondertekenen.