Sales Agent

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons sales team te versterken in Utrecht. Ben jij commercieel ingesteld en resultaatgericht, dan zijn wij op zoek naar jou!

Is deze baan de volgende stap in jouw carrière?

In deze functie werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het contact met jouw klanten en de acceptatieafdeling. Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Wat houdt dit in?

Jij gaat mensen helpen!

Met je hoge verantwoordelijksgevoel en salesgerichtheid ben jij het aanspreekpunt voor jouw klant. Vanaf het moment dat een (potentiële) klant Santander benadert, wordt hij/zij onderdeel van jouw persoonlijke portefeuille. Jij combineert daarin de digitale ondersteuning van nu met een persoonlijke service aan de telefoon. Na de verkoop ben je in nauw contact met de acceptatieafdeling en handel je zorgvuldig de bijbehorende administratie af. Zo zorg je voor het behalen van jouw maandelijkse omzet en winstgevendheidtargets.

Wie ben jij?

Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Vaardigheden als verkoop, timemanagement en secuur werken zitten in jouw bloed en jij bent een kei in overtuigingstechnieken.

Heb jij ook nog de volgende eigenschappen?

  • Jij krijgt energie van het halen van targets;
  • Jij hebt de charmes en kennis in huis om klanten te overtuigen om voor een financiering bij ons te kiezen;
  • Je bent creatief van geest en prestatiegericht;
  • Je bent in het bezit van een Wft Basis en/ of Consumptief diploma of bent bereid deze te halen;

dan zoeken wij jou!

Wat verwachten wij nog meer?
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Kennis van de financiële markt en producten
  • Hoge mate van zelfreflectie, integriteit en pro-activiteit
Wie zijn wij?
Wij zijn onderdeel van Santander Group. Eén van de grootste financiële instellingen ter wereld. Wij, Santander Consumer Finance SA, branche Nederland zijn sinds 1985 actief in de markt van consumentenfinancieringen in Nederland. Onze vestiging staat in Utrecht en het Beneluxteam bestaat uit meer dan 350 collega’s. Onze kernactiviteiten zijn autofinancieringen en consumptieve kredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten).
Het team
Ons salesteam bestaat uit 25 professionals waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het behalen van zijn persoonlijke target en het teamresultaat. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo heb jij maandelijks een gesprek met jou leidinggevende waarbij jij wordt gecoacht op het gebied van salestechnieken, klantbeleving en carrièreontwikkeling.
Wat bieden wij?

Wij bieden een salaris van € 3500 euro, inclusief 13e maand en vakantiegeld, waarvan 30% bestaat uit een variabel deel, op basis van 40 uur. Tevens krijg je 27 verlofdagen per jaar en een 10% bijdrage voor de collectieve zorgverzekering en diverse opleidingsmogelijkheden.

Wij zijn trots op onze officiële Top Employer 2022 certificering in Nederland, België en Europa. Bij ons krijg jij de unieke kans om intern met meer dan 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij helpen jou graag om te groeien; initiatief wordt gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bjorn Trapman via Bjorn.Trapman@santander.nl

Solliciteer nu!


Uw data wordt enkel gebruikt voor deze vacature.
*Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij Santander te verrichten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Meer over ons
Meer over ons

Voor meer informatie over Santander Consumer Finance, wie wij zijn en waar wij voor staan verwijzen wij u graag naar de pagina Over ons.

Ons kantoor
Santander Consumer Finance S.A., branche Nederland
Vliegend Hertlaan 77 - Postbus 2343 3526 KT UTRECHT - 3500 GH UTRECHT