Direct veilig een offerte vanuit huis aangevraagd

Een verbouwing zorgt voor waardestijging van uw huis én voor meer woongenot. Maar een verbouwing kost ook geld. Wij hebben voor u de ideale lening voor grote en kleine klussen: de persoonlijke lening. Ook ideaal voor het opknappen van uw tuin of balkon!

Bereken uw lening
Tweede hypotheek of verbouwingslening?
Tweede hypotheek of verbouwingslening?

Onze verbouwingslening geeft u direct de vrijheid om te doen wat u wilt, want u hoeft - zoals bij een hypotheek - niet eerst een taxatie te laten doen en ook niet naar de notaris te gaan! En afsluitkosten? Die betaalt u bij ons ook niet. Bovendien heeft u, onder bepaalde voorwaarden, recht op belastingaftrek van de betaalde rente (check de website van de Belastingdienst). Vraag vrijbijvend uw offerte aan zodat u meteen ziet waar u aan toe bent. 

Daarom lenen bij Santander
Daarom lenen bij Santander

   Snel; iedereen kan online binnen 15 minuten de aanvraag doen
   Eenvoudig; in 3 stappen is uw aanvraag geregeld
   Persoonlijk; contact met een vaste deskundige medewerker
   Betrouwbaar; onderdeel van de 4e grootste bank ter wereld 
   Ervaring; in Nederland hebben we in 30 jaar aan 1,8 miljoen tevreden klanten een lening verstrekt

Bescherm uw dierbaren

Als u een lening aangaat, verwacht u die zelf te kunnen terugbetalen. Maar stelt u zich eens voor dat u komt te overlijden voordat u uw lening heeft kunnen aflossen. In dat geval worden uw nabestaanden verantwoordelijk voor uw schulden. U kunt dit voorkomen met onze Nabestaandenbescherming die u direct bij uw aanvraag kunt afsluiten.

Zorg voor elkaar. Zorg voor een nabestaandenbescherming. Vraag direct bij uw lening aan.

Klanten vertellen

"Netjes en snel geregeld, bedankt! Ik kan nu meedoen met de renovatie van het dak. Vooral het met mij meedenken waardeer ik heel erg."

meneer Ates uit Beverwijk

"Toen wij tijdens onze verbouwing tegen extra kosten aanliepen heeft Santander ons heel goed geholpen. Nadat onze aanvraag er door was, hadden we nog dezelfde dag het bedrag op onze rekening staan."

familie Silva Cabral uit Rotterdam

"Onze nieuwe keuken was snel geplaatst omdat Santander snel was met het overmaken van het geld."

meneer en mevrouw de Vries uit Almere

Onze beoordelingen