Bereken het zelf en vraag direct aan
Met de verbouwingslening van Santander wordt het verbouwen van uw huis een feestje. U hoeft uw spaargeld niet te gebruiken en u hoeft ook niet naar de notaris. Bovendien betaalt u geen afsluitkosten of kosten voor een taxatie! U hoeft alleen maar te berekenen hoeveel geld u nodig heeft.
Verbouwingslening
Verbouwen met een persoonlijke lening
Verbouwen met een persoonlijke lening

→ Bedenk of u de klus zelf gaat uitvoeren of laat doen door vakmensen. Tip: Laat u de klus uitvoeren door professionals, dan kunt u onder voorwaarden profiteren van het lage Btw-tarief van 9%.

→ Bekijk  wat u per maand gaat betalen voor uw verbouwingslening en voor hoe lang. Tip: Voegt de klus waarde toe aan uw huis? Kies dan een langere looptijd voor de verbouwingslening. Dan betaalt u een lager maandbedrag.

→ Na afsluiten ontvangt u het geld op uw bankrekening zodat u zelf kunt bepalen waar u het uitgeeft! Tip: Bewaar alle bonnetjes van uw verbouwing goed, u kunt de betaalde rente voor uw lening aftrekken van de belasting.

Wat zeggen onze klanten

 

Bescherm uw dierbaren

Zorg voor elkaar. Vraag de Nabestaandenbescherming direct bij uw lening aan!

Als u een lening aangaat, verwacht u die zelf te kunnen terugbetalen. Maar stelt u zich eens voor dat u komt te overlijden voordat u uw lening heeft kunnen aflossen. In dat geval worden uw nabestaanden verantwoordelijk voor uw schulden. Voorkom dit met onze Nabestaandenbescherming, bescherm uw dierbaren en sluit direct bij uw lening deze verzekering af.

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur

Nog geen klant? Mail naar lenen@santander.nl, u krijgt dezelfde werkdag antwoord.