Onze autolening helpt u direct op weg
Onze autolening helpt u direct op weg

Wij hebben de autolening die past bij u en uw portemonnee. Of u al een auto op het oog heeft of zich nog aan het oriënteren bent, wij bieden u duidelijke voorwaarden met een vaste rente en looptijd. Bereken het zelf!

Bereken uw autolening

Natuurlijk oriënteert u zich eerst op de auto- of motormarkt. Wordt het nieuw of tweedehands? Weet u wat u wilt, dan vraagt u een autolening aan. Bepaal zelf het leenbedrag en bereken direct wat haalbaar is voor u. Na goedkeuring van uw aanvraag krijgt u het geld in één keer uitbetaald op uw betaalrekening en kunt u uw nieuwe auto of motor kopen.

Stem uw lening af op uw auto

Heeft u al een auto op het oog? U hoeft niet eerst naar de bank om een autolening aan te vragen, regel het gewoon nu direct en bespaar veel rompslomp. U spreekt vooraf met ons af hoe lang de looptijd is en hoeveel u per maand betaalt. Zo stemt u uw lening precies af op de verwachte levensduur van uw nieuwe auto. Slimme zet!

U krijgt het geld in één keer op uw rekening

• Autolening op maat
• Voor nieuw of tweedehands 
• Vast maandbedrag
• Looptijd mogelijk tot 10 jaar
• Geen afhankelijkheid van garage 
• U bent eigenaar van de auto, in tegenstelling tot private-lease

Klanten vertellen

"Dankzij Santander hebben wij onze nieuwe auto en studielaptops kunnen financieren. Maandag gebeld en donderdag het geld mogen ontvangen!"

meneer Ferri uit Kerkrade

"We hebben de tijd genomen om uit te zoeken waar wij onze autolening zou afsluiten. Na een goede volledige uitleg, zijn wij blij met onze lening bij Santander."

familie Jansen uit Zoetermeer

"Een dikke 10+ voor Santander. Binnen 2 dagen was het geld binnen zodat ik mijn nieuwe droomauto kon kopen!"

de heer Gerrits uit Veenendaal
Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Vraag nu bij ons een persoonlijke autolening op maat aan!
Dit kan voor een nieuwe- of een tweedehands auto