Voor het uploaden van een bankafschrift vragen we altijd een afschrift van een volledige maand van uw Nederlandse privérekening. U mag niets weglakken of doorstrepen, we moeten alle inkomsten en uitgaven kunnen zien zodat we een gedegen beslissing over uw leenaanvraag kunnen nemen.

• NIEUW: of geef inzicht in uw bankafschrift via iDIN. Veilig en vertrouwd via de inlogmethode van uw bank geeft u inzicht in uw meest recente bankafschrift. Zo weet u zeker dat u meteen het juiste informatie aanlevert!

For English, click here

Een bankafschrift van een volledige maand laat ons zien dat daadwerkelijk dat inkomen wordt gestort wat u in uw aanvraag aangegeven heeft. Het laat ook zien wat het bedrag aan uw woonlasten is (huur of hypotheek) en of u bijvoorbeeld alimentatie betaalt en hoeveel. → Kortom: het geeft uw inkomsten en lasten aan. Daarom mag u ook niets doorstrepen of doorhalen op uw bankafschri…

Voor een leenaanvraag heeft u een bankafschrift nodig. We hebben hieronder een overzicht gegeven hoe een bankafschrift te donwloaden van zoveel mogelijk banken, op alfabetische volgorde.: ABN AMRO 1. Log in op uw rekening bij ABN AMRO. 2. Klik op de betreffende rekening. 3. Klik bovenin het scherm op 'Tools'. 4. Vervolgens klikt u op 'Afschriften' en 'Fin. Jaaroverzicht'. 5. S…