Voor het uploaden van een bankafschrift vragen we altijd een afschrift van een volledige maand van uw Nederlandse privérekening. U mag niets weglakken of doorstrepen, we moeten alle inkomsten en uitgaven kunnen zien zodat we een gedegen beslissing over uw leenaanvraag kunnen nemen.

Een bankafschrift van een volledige maand laat ons zien dat daadwerkelijk dat inkomen wordt gestort wat u in uw aanvraag aangegeven heeft. Het laat ook zien wat het bedrag aan uw woonlasten is (huur of hypotheek) en of u bijvoorbeeld alimentatie betaalt en hoeveel. Kortom: het geeft uw inkomsten en lasten aan. Daarom mag u ook niets doorstrepen of doorhalen op uw bankafschrift…

Voor een leenaanvraag moet u ook een bankafschrift van een volledige maand uploaden. Hieronder vindt u een overzicht van zoveel mogelijk banken, op alfabetische volgorde: ABN AMRO 1. Log in op je rekening bij ABN AMRO. 2. Klik op de betreffende rekening. 3. Klik bovenin het scherm op 'Tools'. 4. Vervolgens klik je op 'Afschriften' en 'Fin. Jaaroverzicht'. 5. Selecteer hier de…