Is de Santander App veilig?

Ja. De Santander App is uw beveiligde privé omgeving waarin u al uw geldzaken met Santander kunt beheren. Via het Menu rechtsboven in de App kunt u uw rekeningen en uw transacties zien en een nieuwe leenaanvraag doen.

Voordat u de Santander App kunt gebruiken, dient u zich te registreren voor Mijn Rekening. Om te kunnen registreren moet uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer al bij ons bekend zijn. Na registratie maakt u zelf een wachtwoord aan. Wij zullen u nooit om dat wachtwoord vragen. Wij kunnen uw wachtwoord ook niet zien.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u hier zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.
Wat kunt u zelf doen om veilig om te gaan met uw privé gegevens in een App? Klik hier voor meer info.

Heeft u meerdere rekeningen bij ons? Ga dan naar Mijn Rekening (desktop versie) en voeg uw andere rekeningen toe. Zo ziet u in één oogopslag al uw geldzaken bij Santander.