Is er ook een App voor Mijn Rekening?

Jazeker. De Santander App voor Mijn Rekening is beschikbaar voor i-Phone en Android, klik op de link hieronder en u kunt direct de App op uw telefoon downloaden.

Heeft u nog geen persoonlijke inlogcode? Geen probleem. Ook dat kan via de App. Ga naar Menu rechtsboven en volg de instructies om u te registreren als nieuwe gebruiker. Let op: uw mobiele telefoonnummer en uw e-mailadres moeten bij ons bekend zijn om u te kunnen aanmelden voor Mijn Rekening.

Eerst meer weten over onze App? Bekijk de video!