Hoe download ik een bankafschrift?

Voor een leenaanvraag heb je een bankafschrift nodig. We hebben hieronder een overzicht gegeven hoe een bankafschrift te donwloaden van zoveel mogelijk banken, op alfabetische volgorde.:

ABN AMRO
1. Log in op je rekening bij ABN AMRO.
2. Klik op de betreffende rekening.
3. Klik bovenin het scherm op 'Tools'.
4. Vervolgens klik je op 'Afschriften' en 'Fin. Jaaroverzicht'.
5. Selecteer hier de juiste instellingen voor de rekening waarvan je de storting hebt gedaan.
6. Klik daarna bij 'Afschrift overzicht selecteren' op 'Betaalrekening'.
7. Bij 'Selectie type' selecteer je 'Rekeningafschrift'. Standaard staat er vervolgens 'Het laatst verschenen afschrift of overzicht'.
8. Klik vervolgens op 'OK' en scroll naar beneden. Onderaan de pagina staat de PDF.

ASN Bank
1. Log in bij ASN Bank.
2. Klik op je rekeningnummer.
3. Klik op 'Downloaden' en kies onder 'Bestandsformaat' voor 'PDF'.
4. Klik op 'Start downloaden'

ING
1. Log in op Mijn ING.
2. Klik linksonder in het menu op 'Afschriften en overzichten' (onder het kopje 'Overzichten').
3. Selecteer bij 'Document' - 'Afschrift Betaalrekening'. Selecteer de bewuste rekening.
4. Daaronder selecteer je het meest recente afschrift bij 'Maak uw keuze'.
5. Klik tot slot op de oranje knop 'Opvragen'. Wanneer het resultaat verschijnt, kies je voor 'PDF downloaden'.

Rabobank
1. Log in op je rekening bij de Rabobank.
2. Kies in het menu voor 'Betalen en Sparen'.
3. Klik vervolgens links op 'Rekeningafschriften'.
4. Selecteer de rekening waarvan je het bankafschrift wilt downloaden.
5. Klik op een recent afschrift om te downloaden.

Regiobank
1. Log in bij Regiobank.
2. Kies in het linkermenu bij het onderdeel Betalen, Sparen of Beleggen voor 'Rekeningafschrift'.
3. Kies de rekening waarvan je het afschrift wilt downloaden.
4. Kies de periode waarover je het afschrift wilt hebben.
5. Klik op Print/PDF.

SNS Bank
1. Log in op SNS Internetbankieren.
2. Ga naar 'Bekijk bij- en afschrijvingen'.
3. Selecteer de gewenste periode.
4. Kies 'Print pdf'.
5. Kies 'Openen'.

Triodos Bank
1. Log in bij Triodos Internet Bankieren.
2. Ga naar 'Overzichten'.
3. Klik op 'Afschriften'.
4. Sla dit PDF-bestand op.

Van Lanschot
1. Log in bij Van Lanschot.
2. Klik op 'Documenten'.
3. Klik op 'Rekeningafschrift'.
4. Kies voor 'Exporteren mutaties'.
5. Sla dit PDF-bestand op.