Een Doorlopend krediet voordeliger dan rood staan
Een Doorlopend krediet voordeliger dan rood staan

Als de maandelijkse uitgaven u regelmatig te hoog worden en u rood staat bij uw bank, kan het goedkoper zijn om een Doorlopend krediet af te sluiten. Met een Doorlopend krediet betaalt u namelijk vaak een lagere rente dan voor rood staan bij uw bank. Bereken het nu zelf!

Bereken uw krediet

U kunt bij ons een Doorlopend krediet aanvragen vanaf €1.500. Wij betalen altijd het hele geldbedrag in één keer aan u uit. Heeft u maar een deel van het bedrag nodig? Vraag dan om een kleiner geldbedrag uit te betalen, zodat u geld overhoudt als reserve; een extra geldpotje! Met de gratis Santander Card die u van ons ontvangt (voorheen de Comfort Card), kunt u geld opnemen van uw krediet of afrekenen wanneer u het nodig heeft. Rente betaalt u alleen over het gebruikte bedrag. 

Altijd geld achter de hand

Met ons Doorlopend krediet heeft u geld achter de hand. Handig als u even krap bij kas zit. U krijgt van ons een gratis betaalkaart, de Santander Card, zodat u overal gebruik kunt maken van uw krediet. Net als met uw gewone bankpas! Het geld dat u opneemt, lost u af met een vast bedrag per maand. En wat u aflost, kunt u weer opnemen. Weer meer geld te besteden? Los dan extra af op uw krediet. Dat is boetevrij. Altijd. Zo is een Doorlopend krediet vaak voordeliger dan rood staan.

Voordelen van ons Doorlopend krediet

• Altijd geld achter de hand
• Aanvragen vanaf €1.500 tot €10.000
• Terugbetalen in vaste maandtermijnen 
•  Lage flexibele rente, vast maandbedrag
• Wat u aflost, kunt u weer opnemen 
• Boetevrij aflossen op ieder moment
• Gratis betaalkaart voor pinnen en afrekenen  

 

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Vraag nu uw Doorlopend krediet aan vanaf €1.500. U ontvangt de gratis Santander Card om altijd en overal gebruik te kunnen maken van uw krediet. 

Klanten vertellen

"Met een doorlopend krediet kom je niet voor verrassingen te staan als er iets kapot gaat of wilt kopen waarvoor je even het geld niet hebt."

meneer Yilmaz uit Maarssen

"Ik check regelmatig mijn bankrekening en maak geld over van mijn doorlopend krediet om te zorgen dat ik niet meer rood sta."

mevrouw Mulder uit Rotterdam

"Als het financieel kan, maken wij een extra betaling over zodat onze schuld kleiner wordt. Zo lenen wij bewust."

meneer en mevrouw Vogel uit Groningen
Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur

Nog geen klant? Mail naar lenen@santander.nl, u krijgt dezelfde werkdag antwoord.

Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte aan

De tarieven van ons Doorlopend krediet

 

Kredietbedrag Termijnbedrag per maand Debetrentevoet (variabel)* Jaarlijkse kostenpercentage Duur kredietovereenkomst (theoretisch) Totaal door u te betalen bedrag
€  1.500 €  22,50 10,0% 10,0%  98  maanden  € 2.198,62
€  2.500 €  37,50 10,0%  10,0%  98 maanden  € 3.675,00
€  5.000 €  75,00   9,1%   9,1%  94 maanden  € 7.050,00
€  7.500 € 112,50   8,7%   8,7%  92 maanden  € 10.350,00
€ 10.000 € 150,00   8,7%   8,7%  92 maanden €  13.800,00

 

*Rente per 10 augustus 2020. Het is mogelijk dat het tarief in de offerte afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie  zoals uw inkomen en uitgaven, uw gezinssituatie en eventuele eerdere leningen die u heeft. Vraag een offerte aan, het tarief dat wij u aanbieden is nooit meer dan de maximale wettelijke rente.

Dit betreft een doorlopend geldkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het jaarlijkse kostenpercentage, duur kredietovereenkomst en totaal door u te betalen bedrag zijn wij er vanuit gegaan dat het krediet direct volledig wordt opgenomen, er geen extra aflossingen, er geen heropnamen, geen rentewijzigingen plaatsvinden en de termijnen op tijd betaald worden. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. Santander geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.